ipse-de-bruggenIpse De Bruggen vestigt zich medio 2013 op kantorenpark Rokkeveen met ongeveer 300 medewerkers. De organisatie is toonaangevend op het gebied van zorg, ondersteuning, behandeling en begeleiding aan mensen met een verstandelijke of meervoudige handicap, zowel kinderen, volwassenen als ouderen. Ipse de Bruggen biedt haar diensten voornamelijk aan binnen de provincie Zuid-Holland.

Het kantoor, dat vooral de backoffice activiteiten (centraal) gaat uitvoeren, komt medio 2013 naar Zoetermeer en gaat ongeveer 300 medewerkers tellen. Het nieuwe kantoorgebouw van ongeveer 4.500 m2 wordt voor de ingebruikname gerenoveerd en duurzamer gemaakt.

‘De komst van Ipse de Bruggen naar Zoetermeer is een bevestiging van de aantrekkelijkheid van de stad, haar voorzieningenniveau en de centrale ligging binnen de regio. Zoetermeer heeft bedrijven en haar medewerkers veel te bieden’, aldus wethouder Bé Emmens.

Een van de bekendste projecten van Ipse De Bruggen binnen Zoetermeer is wellicht lunchcafé ‘De Zoetelaar’ in de Dorpsstraat. Naast een goed verzorgde lunch bieden zij hier ook vergaderfaciliteiten. Hier werken enthousiaste mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding. Daarnaast faciliteert Ipse de Bruggen in Zoetermeer een aantal woningen, begeleid wonen Siejou, een logeerhuis, de dagbestedingscentra Bisnis en Aspergeakker, kinderdienstencentrum de Bolsterberg, vroeghulpgroep Kiekeboe en buitenschoolse opvang.

-advertenties-

-goede doel-