Wouter-Kiers

Elke maand organiseert Gerhard ten Hoopen een sfeervol Jazz optreden in restaurant de Sniep in de Leijens: Fascinating Jazz. Gerhard heeft ditmaal de populaire tenor saxofonist Wouter Kiers weten te strikken voor het optreden samen met zijn band 'Blood Sweat & Kiers'.

Twee jaar geleden trad Kiers al op bij Fascinating Jazz en viel op als saxofonist, maar vooral als entertainer die weet hoe hij een goede show moet neerzetten.

De line up van Blood Sweat & Kiers is als volgt:

Wouter Kiers - tenorsax

Chris 'C' Clemens - gitaar

Ab Hansen - bas

Maarten Kruiswijk - drums

Aanvang 15:00 uur

Toegang € 7,50

U kunt gratis reserveren via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken." title="BLOCKED::mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. mailto:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (voorkeur); u krijgt dan per omgaande een bevestiging of per telefoon 079 3316177 (evt. inspreken; ingesproken reserveringen worden niet standaard teruggebeld

-advertenties-

-goede doel-