zingenmetjekind

Kinderen houden van zingen en spelen. Dat is goed voor hun ontwikkeling. Bovendien is het een leuke manier om met je kind te communiceren. Dat is de reden dat het Leger des Heils ‘Zingen met je kind’ organiseert.

Met je (klein-)kind volop genieten van het zingen van bekende en nieuwe liedjes, bewegen op muziek, versjes opzeggen, luisteren naar verhaaltjes, verwonderen over geluiden en het bespelen van muziekinstrumenten.

Een kind opvoeden is niet altijd zo eenvoudig als je van te voren denkt.

zingenmetjekind logoDie wetenschap stimuleerde de vrijwilligers van het Leger des Heils om ‘Zingen met je kind’ te organiseren omdat zij ouders-opvoeders willen ondersteunen bij de opvoeding van hun kind(eren). Zingen en spelen verhoogt de emotionele band tussen (groot-)ouder en kind en is een goede manier om het contact met het kind te vergroten. Ook blijkt zingen een positieve invloed te hebben op de taalontwikkeling, luistervaardigheid en concentratievermogen van het jonge kind.

Zingen met je (klein-)kind is een positieve stimulerende bijdrage aan de  ontwikkeling van je kind.

'Zingen met je kind' geeft (groot-)ouders bovendien de gelegenheid ervaringen uit te wisselen met andere deelnemers die een kind van nul tot vier jaar opvoeden. Vragen over opvoeding kunnen, onder deskundige begeleiding in groepsverband met elkaar worden gedeeld.

De cursus begint op 20 februari (de bijeenkomst daarna is op 6 maart) en is 6 ochtenden van 9.15 uur tot 11.00 uur.  De bijdrage is 3 Euro per bijeenkomst.

Om deel te nemen en bij vragen kunt u bellen 06-16664517 (svp sms sturen).

Lokatie: kerkzaal Leger des Heils, van Lierepad 13, 2722 CK  Zoetermeer (in Palenstein).

-advertenties-

-goede doel-