avondfotografie

Een voorbeeld uit de expositie Avondfotografie, foto van Cees Coers

 

De clubleden van de Fotogroep Zoetermeer exposeren tot 1 april 2013 in grand café ‘EL PATIO’ van het Dienstencentrum aan de Gondelkade 33 te Zoetermeer. De expositie toont een representatief overzicht van het werk van de clubleden uit de werkgroep Avondfotografie.

In de maanden november 2011 t/m maart 2012 heeft de werkgroep verschillende locaties bezocht om samen te fotograferen en inspiratie op te doen voor nieuw werk. Zo bezochten zij onder andere:

Den Haag, Beatrixkwartier, Rotterdam Binnenstad, een fotowandeling van Rotterdam CS via de Westersingel, Delft Markt en Rotterdam Europoort.

Het hier getoonde werk is van: Cees Coers, Jan Visser, Jan Mank, Piet Nicolaas, Harrie Rijven en Ton Schenk.

Binnen de Fotogroep Zoetermeer zijn diverse werkgroepen actief die op gezette tijden gezamenlijk op pad gaan om te fotograferen binnen het onderwerp van de werkgroep. Dit zijn naast de werkgroep Portret, ook de werkgroepen Landschap en Natuur, Architectuur en Avondfotografie.

De expositie is te zien in het Atrium van de Gondelkade 33 te Zoetermeer, van 4 februari 2013 t/m 1 april 2013. Openingstijden: maandag-vrijdag van 09.00 tot 19.00 uur. Zaterdag, zondag en feestdagen van 11.00 tot 19.00 uur

 

-advertenties-

-goede doel-