WhatsApp2Het JIP heeft er alles voor over om een luisterend oor te bieden aan jongeren. Daarbij wordt er rekening gehouden met hoe zij de hulp van het JIP zouden willen gebruiken. Volgens jongeren zelf kan dit, naast de balie-inloop, het beste verlopen via WhatsApp. Daarom kunnen jongeren vanaf nu hun vragen stellen via het WhatsApp. Het telefoonnummer  van het JIP is  06 15 888 955.

Korte vragen zoals ‘wanneer kan ik ook alweer een soa-test laten doen bij het JIP?’ maar ook vragen waar het antwoord niet zo eenvoudig op gevonden is kunnen gesteld worden via de WhatsApp. Je krijgt altijd antwoord van een professionele JIP medewerker. Soms helpt het JIP jou verder en soms wordt naar de juiste organisatie gezocht die jou kan ondersteunen.

Anoniem? Voeg je het JIP toe, dan is jouw telefoonnummer natuurlijk zichtbaar. Het JIP zal echter nooit ongewenst contact met je zoeken en belt ook geen jongeren terug.

JIP Zoetermeer zit naast de Centrale Bibliotheek en heeft elke maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur spreekuur en is bereikbaar op de chat, e-mail, telefoon en natuurlijk nu ook per WhatsApp.

-advertenties-

-goede doel-