langste-eettafel-bij-palet-Welzijn

De langste eettafel van Nederland, georganiseerd door Palet Welzijn

De gemeente Zoetermeer organiseert op maandag 11 februari samen met de organisaties stichting MOOI, Palet Welzijn en stichting Piëzo een bijeenkomst over eenzaamheid in Zoetermeer en de bestrijding van eenzaamheid.

op een bankje in het parkDe bijeenkomst is een vervolg op de organisatie van de week tegen eenzaamheid die in oktober in samenwerking met het landelijk samenwerkingsverband Coalitie Erbij heeft plaats gevonden.

Deze bijeenkomst is voor iedereen die in zijn (vrijwilligers)werk of als privépersoon te maken heeft met eenzaamheid en isolement en wil meewerken aan de opzet van een gezamenlijke Zoetermeerse aanpak tegen eenzaamheid.

Eenzaamheid komt veel voor. Zo'n 30% van de Nederlanders, jong en oud, voelt zich gedurende kortere of langere tijd eenzaam. Mensen die zich eenzaam voelen trekken niet snel aan de bel. Ze vragen niet om hulp. Toch signaleren veel burgers,vrijwilligers en professionals eenzaamheid en isolement .

Wanneer:  11 februari
Tijdstip:      17.00 tot 19.15
Locatie:     Wijkrestaurant de Waard, Albrandswaard 1
Voor een lichte maaltijd wordt gezorgd!
Voor meer informatie en aanmelden Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 079-346000

-advertenties-

-goede doel-