sh-locatie-nwe-primark

De komst van de Primark naar Zoetermeer werd vorige week door veel mensen met groot enthousiasme ontvangen. Velen vroegen zich af waar de kledingreus zich gaat vestigen en wat voor een gevolgen hun komst heeft voor het Stadshart.

sh-locatie-nwe-primark2De lokatie is heel gunstig voor de modezaak, want de Primark komt tegenover het station Centrum West (in het Spazio aan de Burgemeester van Leeuwenpassage). Het is een enorm groot pand, drie winkelunits worden samengevoegd tot een oppervlakte van 3500 vierkante meter. Dit zal dan ook de op twee na grootste vestiging worden van de Primark in Nederland.

Wim Blansjaar, de voorzitter van de vereniging promotie Stadshart is erg gelukkig met de komst van deze grote publiekstrekker. Hij stelt: "De komst is een goede impuls voor het Stadshart. We zullen veel mensen uit de regio naar ons winkelcentrum trekken. Ik verwacht dat er publiek weggelokt wordt uit de grote winkelcentra om ons heen."

Zijn alle winkeliers blij met de Primark, dat is toch een sterke concurrent voor de kledingzaken in het Stadshart?

Wim geeft toe dat het in eerste instantie de bestaande kledingzaken pijn zou kunnen doen. Toch hoeft concurrentie niet slecht te zijn. Door meer aanbod is de kans groot dat er meer klanten naar het Stadshart gaan komen. Met de komst van Primark zal het Stadshart veel mensen trekken uit een groot deel van de regio en deze nieuwe klanten zullen zeker ook bij de andere winkels gaan kijken en kopen.

Wim besluit met: "Het is aan ons om het ook de nieuwe bezoekers naar de zin te maken, zodat ze terug blijven komen. Daar werken we hard aan en dat blijven we ook zeker doen."

 

Lees ons vorige artikel: Primark komt naar Zoetermeer

Zie ook: koopzondagen

Bekijk ons overzicht: Evenementen

Voor wie niet wil winkelen: Sportnieuws

 

-advertenties-

-goede doel-