Franz-LisztOp zaterdag 9 februari organiseert Stichting Concerten Oude Kerk Zoetermeer van 15.00 – 16.30 uur een bijzonder inloopconcert in de Oude Kerk, Dorpsstraat 59, Zoetermeer ten bate van het restauratiefonds van de Oude Kerk in Zoetermeer.

Het lecture-recital, een concert met uitleg, gaat over de late werken van Franz Liszt(1811-1886). Albert Brussee, Liszt-kenner bij uitstek, geeft een verhelderende uitleg bij de muziek, die op een weergaloze manier op de vleugel ten gehore wordt gebracht door Erwin Weerstra. De muziek en het gesproken woord zullen elkaar afwisselen. Een leerzame middag die een muziekliefhebber niet mag missen!

Bezoekers kunnen op ieder gewenst moment komen en gaan. In verband met de lengte van het programma zal er een korte pauze zijn met koffie en thee.

Beide musici verlenen geheel belangeloos hun medewerking. De toegang is gratis. De giften in de collectebus bij de uitgang en de opbrengst van koffie en thee komen geheel ten goede aan het restauratiefonds van de Oude Kerk (Dorpsstraat 59).

Het belooft een bijzondere muzikale middag te worden ten bate van de restauratie van de Oude Kerk, waar iedereen, van jong tot oud, van harte welkom is!

 

Kijk op onze muziekvideo pagina voor veel video's van bijvoorbeeld de lunchconcerten in de Oude Kerk: muziek video's

-advertenties-

-goede doel-