rv-scouting-ashanti2De Eurojam is uniek evenement waar scouts uit verschillende Europese landen aan deel zullen nemen. Scouting Ashanti zal met de hele groep aan dit zomerkamp  in Ommen deelnemen en dit zal voor veel, met name de jongere leden, een unieke ervaring zijn! Om de kosten van het kamp voor alle leden zo laag mogelijk te houden worden er verschillende acties georganiseerd. De welpen verzamelen onder andere flessenbonnen en/of de statiegeld flessen zelf. De kinderen zijn enthousiast en proberen wekelijks zoveel mogelijk flessenbonnen en of flessen mee te nemen naar de opkomst.    

Ook verzorgde Scouting Ashanti twee weekenden de Koek en Zopie bij de natuurijsbaan tussen het Staalblauw en het Reigersblauw in de wijk Rokkeveen. 

Het schaatsende publiek was maar wat blij met de zelfgemaakte erwtensoep,  de warme chocolademelk en de broodjes knakworst. Al deze lekkernijen kon worden opgegeten bij het gezellige kampvuurtje wat de hele dag brandde. De opbrengst van deze actie komt helemaal ten goede aan de Eurojam die begin augustus wordt georganiseerd.

De Ashanti-Groep is een gezellige Scoutinggroep met een mooi clubhuis aan de Prismalaan 18 (bij Zwembad De Veur) in Rokkeveen. Scouting is elke week anders en is niet te vergelijken met welke sport dan ook! Voor wie niet precies wat scouting is organiseren we een inloopmiddag op zaterdag 2 februari aanstaande tussen 12.30-14.30 uur en maak kennis met Hathi en Kale Nag, twee olifanten uit het Jungleboek verhaal.

Aan de hand van dit verhaal worden allerlei activiteiten georganiseerd. Wat dacht je van zittrefbal met Baloe, knutselen met Hathi of ga met Kaa mee voetballen want dan doen we ook! Wat dacht je van kamperen met 20 welpen en de leiding in een supergrote legertent.

Scouting Ashanti daagt alle nieuwsgierige meisjes en jongens uit om een paar keer vrijblijvend te komen kijken.

Er is namelijk nog ruimte voor kinderen van 7-11 jaar. Stoere meiden zijn op vrijdag van 18.30 – 20.15 uur in het clubhuis en op zaterdagmiddag vind je jongens en meisjes van 12.30-14.30 uur.

Meer informatie is te verkrijgen via de e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. maar bellen kan ook: telefoonnummer is 079-3620074.

-advertenties-

-goede doel-