sh-club-envy2

Na een grote verbouwing opent Club Envy op vrijdagavond zijn deuren. De toegang voor de openinenvyg is gratis en alleen voor 18+. Envy zal voortaan op donderdag-, vrijdag-, en zaterdagavond open zijn. 

Rick Ruchti van TwinzEvents heeft nog even zitten puzzelen met een naam voor de Club, maar dat werd uiteindelijk Envy: ,,die naam bleef goed hangen en was lekker kort.'' Van het oude Amphion is niet veel over, vertelt hij ,, we hebben alles vervangen, behalve de buitenmuren. We hebben twee lange bars, zitplekken, staantafels, rookruimte en een dansruimte.'' 

Bij het facebookevenement van de club hebben inmiddels meer dan 500 feestgangers aangegeven te komen. Rick voorspelt dat het om 12:00 uur al vol is in Envy. ,,Met 700 mensen is de club vol en moeten we mensen gaan weigeren. Ze kunnen dan wachten tot mensen weggaan.'' 

Doorgaans zal er mainstream House muziek gedraaid worden. ,,Maar we willen ook andere party's organiseren,'' vertelt Rick ,,vanuit TwinzEvents kunnen we verschillende soorten evenementen organiseren.'' De eerste vrijdag van de maand wordt standaard een 80's en 90's party in Club Envy.

Club Envy is gelegen aan de Amsterdamstraat 14, waar vroeger discotheek Amphion zat.  In juni vorig jaar ging discotheek Amphion failliet vanwege de lage bezoekersaantallen. De Zoetermeerse stappers hebben sinds het sluiten van discotheek Amphion en Locotomotion een stuk minder uitgaangsgelegenheden.

 

sh-club-envy

Door: Lucia van den Brink 

 

Lees ook: Amphion sluit voorgoed

Kijk ook eens op onze muziekagenda: voorstellingen nu

-advertenties-

-goede doel-