sh-bibliotheek-logoNaast de aangepaste openingstijden rond kerst en nieuwjaar zijn de Hoofdbibliotheek en de 2 wijkbibliotheken in Rokkeveen en Oosterheem ook gesloten op 2, 3 en 4 januari in verband met de vervanging van alle hardware en software in de publieksruimtes. Op Kerstavond en 31 december sluit de bibliotheek om 16 uur, beide Kerstdagen en Nieuwjaarsdag is de bibliotheek gesloten.

Als de leentermijn van geleende materialen op een van deze sluitingsdagen verstrijkt, wordt de termijn automatisch doorgeschoven naar maandag 5 januari. Overigens kunnen geleende materialen tijdens deze sluitingsdagen wel ingeleverd worden via de boekenbussen.

Telefonisch en digitaal

De bibliotheek is op 2, 3 en 4 januari wel telefonisch bereikbaar via het algemene nummer 079 - 34 38 200. De website en de app zijn ook bereikbaar. Hierdoor kunnen leden gewoon de catalogus raadplegen, titels zoeken, reserveren en/of verlengen, en inloggen op ‘Mijn Menu’. Gereserveerde materialen kunnen echter pas na de sluiting, vanaf maandag 5 januari opgehaald worden.

Samenwerkingspartners

Het Vrijwilligers Informatie Punt (VIP), het Jongeren Informatie Punt (JIP), Meerpunt, Centrum voor Jeugd en Gezin, 't Gilde en Volksuniversiteit Zoetermeer zijn ook gesloten. Vanaf maandag 5 januari zijn deze organisaties weer bereikbaar en te bezoeken in de Hoofdbibliotheek.

Kijk op de website www.bibliotheek-zoetermeer.nl voor meer informatie!

-advertenties-

-goede doel-