Achmed Akkabi draait op ONC ClauslaanOp donderdag 18 december organiseerde het ONC Clauslaan weer het traditionele kerstbal. Niemand minder dan acteur Achmed Akkabi heeft, samen met twee andere dj’s, de muziek voor deze avond verzorgd.

Akkabi is onder andere bekend van de series Bluf, Huis Anubis en Moordvrouwen, de films De President en Rabbat. Een andere grote passie van Akkabi is muziek. Geregeld draait hij in clubs en tijdens feesten. Leerlingen, personeelsleden en hun introducés hadden hun mooiste jurk of jasje aangetrokken en gingen helemaal los op de dansvloer. Voor wie liever niet met de voetjes van de vloer ging, was er ook genoeg te doen: gamen, film kijken, karaoke, spelletjes spelen.

Ook dit jaar werd er weer speciale aandacht besteed aan de drie partnerscholen van het ONC in Jinotega (Nicaragua). Het streven is dat in het jaar 2015 alle kinderen in Jinotega de mogelijkheid hebben om naar school te gaan. De opbrengst van het kerstbal zal onder andere worden aangewend om dit streven financieel te ondersteunen.

-advertenties-

-goede doel-