Logo zosamenDe netwerkcoach is een vrijwilliger die mantelzorgers en degene voor wie zij zorgen, ondersteunen bij het opbouwen en uitbreiden van het eigen sociale netwerk. Ook alleenstaanden komen in aanmerking. De netwerkcoach doet dit vanuit ZoSamen, het centrale Zoetermeerse loket voor mantelzorgers en vrijwilligers.

Een sociaal netwerk geeft ons leven kleur. Door sociale contacten voelen we ons betrokken bij de samenleving, ervaren we steun, gezelligheid en waardering. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend een goed sociaal netwerk te hebben. Bij mensen in kwetsbare situaties kunnen contacten verminderen of helemaal verwateren. Juist voor mantelzorgers is het van belang om terug te kunnen vallen op de kring van mensen in hun omgeving.

Belangstellend naar wat een netwerkcoach voor u kan betekenen? Aanmelden als vrijwillige netwerkcoach? Bel gratis naar ZoSamen, 0800 – 0200401 of stuur een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-