20140101-8835Begin jij 2015 ook met een frisse duik? Doe dan mee met de Zoetermeerse Nieuwjaarsduik op 1 januari bij het Noord-Aa!

Dit jaar is er een mooie prijs voor de organisatie die met het grootste aantal mensen deelneemt aan de duik. Het gaat om een sportieve prijs, mede mogelijk gemaakt door Silverdome Zoetermeer.

Een club die de uitdaging aan wil gaan kan zijn leden inschrijven vóór 31 december via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook dit jaar is er een prijs in de categorieën kinderen, mannen en vrouwen voor de duik(ster)er die het meest ludiek is verkleed. Donderdag 1 januari kunt u vanaf 12.00 uur terecht op het parkeerterrein Strand 1 bij het Noord Aa om om te kleden en mee te doen aan de gezamenlijke warming up. Het startschot, gegeven door Mariëtte van Leeuwen klinkt om 13.00 uur.

De deelname is gratis, kinderen tot 12 jaar kunnen alleen meedoen onder begeleiding van een volwassene.

Toeschouwers van de Nieuwjaarsduik hoeven zich niet te vervelen. Er staat heerlijke erwtensoep en ook chocolademelk klaar. Een dweilorkest zorgt voor de vrolijke noot.

De Zoetermeerse Nieuwjaarsduik wordt georganiseerd door de gemeente Zoetermeer, het Rode Kruis, ZFM en de Zoetermeerse Reddingsbrigade. En mede mogelijk gemaakt door combinatiefunctionarissen sport gemeente Zoetermeer.

Kijk voor meer informatie op www.zoetermeer.nl/nieuwjaarsduik

-advertenties-

-goede doel-