DSCI5134Het Nicolaasproject Oosterheem en Perron 28 zijn op 1e Kerstdag open om mensen die de Kerst niet alleen willen doorbrengen een brunch aan te bieden. De kantine van Gemini is gratis ter beschikking gesteld om van 12.30 en 15.30 uur Oosterhemers te verwelkomen, die anders deze Kerst alleen zouden zijn. Opgave is noodzakelijk voor 24 december 9.00 uur via mail of sms. Tijdens de goed aangeklede brunch is er muziek en wordt het Kerstverhaal verteld. “Met de Kerst horen mensen niet alleen te zijn”, zeggen Wilma van Hengel en Walther Burgering in koor. “Daarom hebben wij met een tiental vrijwilligers dit georganiseerd: om mensen bij elkaar te brengen. Het Nicolaasproject Oosterheem en Perron 28 werken al een aantal jaren in de wijk Oosterheem en zijn gericht op alle mensen die -op welke manier dan ook- een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Zeker met Kerstmis. Afgelopen Kerst hadden bijna 60 mensen met de brunch een goede invulling van de 1e kerstdag”.

Binden en verbinden

Onder het motto Binden en verbinden proberen beide projecten bruggen te slaan tussen mensen en groepen mensen in Oosterheem. In aanvulling op de activiteiten van bestaande organisaties leveren zij een bijdrage aan het welzijn van de bewoners van Oosterheem. In de projecten zijn tientallen vrijwilligers door het jaar heen actief om van betekenis te zijn voor mensen in de wijk Oosterheem.

Opgave het liefst via de mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Of sms naar 0629.562.865.

 

-advertenties-

-goede doel-