Poster A3 KerstmarktIn de week van 15 tot 19 december wordt er weer een projectweek georganiseerd op ID College Zoetermeer. Dit jaar staat de projectweek geheel in het teken van KiKa.

Bij de opleidingen Gezondheidszorg en Welzijn wordt er elk jaar voor de kerstvakantie stilgestaan bij een maatschappelijk doel. Dit jaar hebben we voor KiKa gekozen. De studenten leren tijdens deze week hun ondernemingsvaardigheden in te zetten voor de medemens. Ze bedenken zelf activiteiten en acties om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor KiKa.

Acties en Kerstmarkt

Een aantal studenten organiseren een 24-uurs actie, waarbij ze, gesponsord door ouders en familieleden, een etmaal lessen zullen volgen. Er vinden diverse sport en muziek activiteiten plaats op middelbare scholen en basisscholen en worden er diverse workshops gegeven.

Op woensdag 17 december van 13.00 uur tot 18.00 uur zal er weer een kerstmarkt plaatsvinden. Net als vorig jaar zullen er weer kraampjes met diverse hapjes en drankjes zijn, worden er activiteiten voor kinderen, volwassenen en ouderen georganiseerd en zal er een veiling plaatsvinden. De kerstmarkt is op het ID College, van Doornenplantsoen 11 te Zoetermeer. U bent van harte welkom op deze kerstmarkt. Uiteraard gaat de hele opbrengst naar KiKa.

-advertenties-

-goede doel-