doors-alive-foto-wallOp vrijdag 19 december komt één van de beste The Doors tribute bands naar Nederland. De Britse band The Doors Alive brengt de nummers van de legendarische band tot leven in Cultuurpodium Boerderij. De gelijkenis tussen zanger Willie en Jim Morrison is verbazingwekkend.

The Doors Alive wordt door vele critici gezien als de beste tribute band van de groep The Doors. Niet alleen komen ze muzikaal akelig dicht in de buurt van het origineel, ook qua uiterlijk, show en magie waan je jezelf bij een show van het origineel in de sixties. Uiteraard komen alle hits voorbij: Light My Fire, When The Music's Over, Riders On The Storm, The End en nog veel meer.

Meer dan 40 jaar na de dood van zanger Jim Morrison blaast The Doors Alive de muziek van The Doors nieuw leven in. Zanger Willie heeft niet alleen zijn uiterlijk en houding mee, ook zijn stem lijkt als twee druppels water op die van Jim Morrison. Om het authentieke bandgeluid te weerspiegelen, spelen de bandleden van The Doors Alive op precies dezelfde instrumenten als de originele leden van The Doors.

 

Vrijdag 19 december 2014

Aanvang 20.30 uur, avondkassa geopend vanaf 19.30 uur

Toegang 22,- euro (vvk excl. servicekst) / 26,- euro (avondkassa indien beschikbaar)

Cultuurpodium Boerderij, Amerikaweg 145, Zoetermeer

-advertenties-

-goede doel-