kasteropKasterop, groothandel in schoonmaakartikelen en reinigingssystemen, zet zijn lokale groei door. Per 1 januari 2015 neemt het Zoetermeerse bedrijf Groothandel ‘De Regenboog’ uit Leiden over. Deze groothandel levert onder andere reinigingsproducten en schoonmaakapparatuur zoals schrobmachines en stofzuigers. Kasterop zet de activiteiten voort.

Met deze tweede overname binnen twee jaar zet Kasterop zijn lokale groei door. “Ik heb gekozen voor een gestage groei door regelmatig een bedrijf over te nemen”, licht Michiel Ceha, directeur van Kasterop, de uitbreiding toe. Het kantoor en de opslag van Groothandel De Regenboog in Leiden sluit per 1 januari. Vanaf dat moment wordt alles verhuisd naar de Edisonstraat 11c in Zoetermeer, waar Kasterop gehuisvest is. Piet Quellhorst en Carla de Rijk, tot 1 januari eigenaar van Groothandel ‘De Regenboog’, zeggen blij te zijn met de overname door Kasterop. “Ik blijf nog minimaal tot een jaar na de overname actief in dienst van Kasterop doorwerken”, aldus Piet Quellhorst.

Overigens benadrukt Ceha dat klanten van Groothandel ‘De Regenboog’ ook bij hem de kwalitatieve service mogen verwachten die ze gewend waren. Ook kunnen zij voor onderhoud en reparatie van machines gebruik maken van de technische dienst van Kasterop. Kasterop is in Zoetermeer en omgeving inmiddels een begrip op het gebied van professionele schoonmaakartikelen en verkoop en reparatie van reinigingsmachines.

-advertenties-

-goede doel-