foto warandeWil je tijdens het shoppen voor de feestdagen ook de verdieping nog even opzoeken? Of ben je op zoek naar een bijzonder cadeau? Bezoek dan de expositie ‘FOTOWERK in het hart van ZOETERMEER’, een samenwerkingsproject van Terra Art Projects en zestien leden van de Zoetermeerse groep fotowerk. In het voormalige winkelpand van de It’s, aan de Warande 40, zijn ruim zeventig foto’s te zien. De foto’s zijn tijdens de expositie ook te koop.

Er hangen foto’s in vele formaten die indruk maken door hun kwaliteit en toch betaalbaar zijn. Het zijn beelden die het hart raken, esthetisch of verrassend zijn. Een tiental grote foto’s waren drie jaar eerder te zien onder het thema ‘Zoetermeer, maar anders’.

Fotowerk wil de verscheidenheid laten zien waarmee binnen de groep gefotografeerd wordt. De leden gaan maandelijks, onder leiding van - de in Zoetermeer bekende kunstfotograaf - Theo Janssen op pad. Elke Fotowerker geeft in zijn of haar foto's een eigen visie op de werkelijkheid weer. Bij de bespreking van de resultaten leidt dit vaak tot verbluffende inzichten.

‘FOTOWERK in het hart van ZOETERMEER’ is op alle zaterdagen en zondagen in december 2014 te zien van 13.00-17.00 uur in het Stadshart van Zoetermeer. De ingang ligt aan Warande 40 (naast de achterzijde van C&A).

Wilt u meer informatie over Theo Janssen en de fotogroep Fotowerk? Kijk dan op www.fotowerken.nl . Meer informatie over Terra Art Projects vindt u op www.terra-artprojects.com

 

Foto : Theo Janssen

-advertenties-

-goede doel-