Lintje-roze Al heel wat jaren organiseert ID College de inmiddels traditionele ‘Beautydagen’ voor de kerstperiode. Tijdens deze dagen geven ID College studenten kappers- en schoonheidsbehandelingen aan klanten volgens afspraak. Dit jaar gaat de opbrengst naar Stichting Pink Ribbon.

Het geld dat de studenten met de behandelingen ophalen wordt elk jaar, na aftrek van de gemaakte kosten, gedoneerd aan een goed doel. De studenten hebben dit jaar zelf gekozen voor Stichting Pink Ribbon. Deze stichting financiert wetenschappelijk onderzoek en projecten op het gebied van behandeling, nazorg en lange termijn effecten van borstkanker. Met als doel de juiste behandeling en optimale begeleiding én een beter en langer leven voor iedere borstkankerpatiënt. Pink Ribbon heeft inmiddels ruim 150 onderzoeken en projecten gefinancierd.

Dit jaar zijn de Beautydagen van 9.40-16.30 uur in Zoetermeer, Van Doornenplantsoen 11: dinsdag 16 december en woensdag 17 december 2014. U kunt hier bij de studenten terecht voor kappersbehandelingen.

Op 16 en 17 worden de beautydagen ook bij het ID College in Leiden gehouden, en op 17 en 18 december kunt u terecht in Gouda.

Voor meer info en afspraken bel 088- 222 1 777 of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-