Erin Dickins Manhattan TransferOp 7 december treedt een hele speciale vocaliste uit New York op tijdens Fascinating Jazz: Erin Dickins . Erin was samen met de op 6 oktober j.l. plotseling overleden Tim Hauser, de oprichtster van de wereldbekende The Manhattan Transfer.

Erin Dickins maakt een tour door een aantal landen in Europa en komt ook (even) in Nederland. De organisatie van Fascinating Jazz is daarom erg trots haar te kunnen boeken voor Fascinating Jazz in de Sniep ! Behalve haar voortreffelijke zangtalent, is Erin ook een prettige vertelster en zal ze haar ervaringen met The Manhattan Tranfer zeker met haar publiek delen.

Erin wordt professionele wijze begeleid door het Fascinating Jazz Quartet, met op piano Pieter van Santen, op gitaar Vincent Koning, Frans Bouwmeester op contrabas en achter de drums zal Ben Schröder plaatsnemen, als vervanger voor Bob Dekker, die op deze datum verhinderd is.

Zoals altijd begint het jazzconcert om 15:00 uur. De zaal bij De Sniep is al open om 14.20, om de drukte bij de kassa wat te spreiden. De toegangsprijs voor dit jazzconcert € 12,50 per persoon.

Voor zover u dat nog niet hebt gedaan, adviseren wij u om vooraf (gratis) te reserveren! Dit kan per e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of telefonisch naar 079 3316177.

En dan zondagmiddag 4 januari..... Nieuwjaarsconcert met niemand minder dan Laura Fygi en Trio Malando!!!!

-advertenties-

-goede doel-