kerstbal-hertjeOp 17 december tussen 14.00 en 15.30 uur zingen in de recreatiezaal aan de Petuniatuin 7a in Seghwaert kinderen en ouderen samen kerstliedjes. Eén van de doelstellingen van Brede School Zoetermeer en Stichting MOOI is het leggen van verbindingen tussen de verschillende doelgroepen binnen een wijk. De Brede School coördinator heeft in dit verband ouderen en kinderen met elkaar in contact gebracht.

Het resultaat is dat kinderen van Kern Kinderopvang, locatie het Zwanennest en ouderen uit het woningencomplex aan de Petuniatuin sinds oktober 2013 elke maand met elkaar hebben gezongen. En op 17 december doen zij dat in kerstsfeer.

Tijdens de receptie worden kleine hapjes uitgedeeld die door de kinderen zelf zijn gemaakt. En uiteraard wordt er volop met elkaar gezongen. Iedereen is van harte welkom om met hen mee te zingen, ook wanneer u geen persoonlijke uitnodiging hebt ontvangen. De ingang van de recreatiezaal Petuniatuin 7a is te vinden aan de Parkdreef.

Deze receptie is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Palet Welzijn, Kern Kinderopvang, Brede School Zoetermeer en Stichting MOOI.

-advertenties-

-goede doel-