20131220-7634

Het is een jaarlijkse traditie op het Erasmus College: de concertweek net voor kerst. Met 500 man per keer als publiek trok het concert weer volle zalen: drie avondvoorstellingen en één ochtendvoorstelling waren uitverkocht.

20131220-7624Het muzikaal niveau was weer als vanouds zeer hoog, het orkest en de bands bestaan uit leerlingen, van jong tot oud van de school, en enkele oud-leerlingen. Dit jaar werd weer in veel verschillende talen gezongen, Nederlands, Engels, Frans. Het orkest stond onder leiding van Gert-Jan Greven en Anat Nobel. De opbrengst van de concerten gaat naar het goede doel, Stichting Health and Education Ghana.

Het licht en geluid werd perfect verzorgd door (oud) leerlingen (onder leiding van Ties Grondstra) en dit jaar was de video-commissie (onder leiding van Duncan Hoeve) ook weer van de partij met erg mooie projecties tijdens de voorstellingen.

Voor veel leerlingen die optreden is het de eerste kennismaking met concertoptredens, de eerste uitvoering gaat dan ook nog wat onwennig. Maar elke uitvoering groeit het zelfvertrouwen van de groep en gaat het beter. Belangrijk aandeel hierin levert ook de goede en gezellige sfeer in de groep tijdens de voorbereidingen en de hele concertweek.

20131220-7637 20131220-7639

-advertenties-

-goede doel-