speelmeer 2Met het thema ‘Speelmeer is ijskoud de beste!’ worden er verschillende sportieve en creatieve activiteiten voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar georganiseerd. Bij sportcentrum De Veur komt een kunstijsbaantje te liggen. Kinderen kunnen de schaatsen onderbinden en goed voor- en achteruitschaatsen leren schaatsen! Er zijn schaatsen aanwezig.

Hebben ze het koud gekregen, dan krijgen ze een beker warme chocolademelk en kunnen ze een marshmallows roosteren boven een vuurtje. Ze kunnen zich ook opwarmen door een partijtje voetballen, springen op de luchtkussens en rennen over stormbanen.

speelmeer-zwemmenEr zijn nog veel meer activiteiten die in het teken staan van ’Speelmeer is ijskoud de beste! Kinderen kunnen meedoen met de winterspelen, pinguïns voeren, ijsberen korfbal of de kerstballen opruimrace. Volg een winterse speurtocht of doe een sieraden- en marsepeinworkshop. Voor knutselliefhebbers is er genoeg te doen zoals een sneeuwmonstertjes, plantenstekers of een sneeuwpopje van klei maken. Zwemliefhebbers kunnen ook zwemmen in het naast gelegen zwembad De Veur. Ze kunnen ook een prijsje winnen bij de Speelmeer4kidzzz presentator, zich laten schminken of nagels laten versieren.

-advertenties-

-goede doel-