cadeautjes uitdelen

Afgelopen dinsdag heeft A Break 4 Kids met de kinderen die in opvanghuizen te Zoetermeer wonen, een gezellige Kerstavond gevierd! Er was live muziek, heerlijk eten, mooie cadeautjes, en dit alles in een geweldig versierd zaaltje van Restaurant 1892 eten & drinken.

Goodiebags uitdelenOm 17.00 uur kwamen de kinderen aan. Ze kregen gelijk allemaal 4 consumptiemuntjes, zodat ze gezellig aan de bar een drankje konden drinken of halen.

Nadat alle kinderen en de begeleiders plaats hadden genomen, en dit waren in totaal toch wel 40 personen, werden ze van harte welkom geheten door Marjan en Wytze Weistra. “Omdat we jullie een mooie kerst gunnen en dat jullie even alles kunnen vergeten”, zo zei Marjan.

En toen kwam het eten! De ooo’s en aaa’s gingen door de zaal, want het zag er zo lekker uit! Patatjes, varken/kipsatés met heerlijke satésaus, rauwkost, stokbrood, kroepoek en verschillende sausjes. Het was een lopend buffet, en menig kind zag je dan ook vaker dan één keer opscheppen.

En als afsluiter werd er ijs met vuurwerk gegeven. Dat was niet alleen mooi, maar het was ook overheerlijk.

Er was een jongen van één van de huizen die heel graag later zanger wil worden, die het aandurfde om op deze avond te zingen. Hij zong een prachtig lied en je kon de trots op de gezichten van zijn huisgenoten zien. Echt een kippenvel moment, want iedereen genoot!

kerstcadeautjesAlle kinderen hadden via een verlanglijstje laten weten wat zij graag zouden willen hebben t.w.v. €25.00. Het was Joyce Boons van A Break 4 Kids gelukt om dit te realiseren en om alle cadeautjes heel mooi ingepakt aan de kinderen te geven. Er zat voor elk kind ook een prachtige persoonlijke kaart bij.

Na dit mooie cadeau kregen ook alle kinderen een tas vol met toiletartikelen, verzorgd door Karen Tichelaar. Jolien Yark schonk de kinderen zelfgemaakte sieraden, zodat de kinderen gelijk de kettingen, armbanden etc.. omdeden. En dat is precies wat A Break 4 Kids de kinderen wil geven, dat ook zij waardevolle ‘parels’ zijn!

“En als je dan alle kinderen weer glunderend naar huis ziet gaan, dan is dit voor ons Kerst, dáár doen we het voor”, zeggen Marjan en Wytze emotioneel.

-advertenties-

-goede doel-