20131224-8203

Stadshart Zoetermeer heeft er een nieuwe publiekstrekker bij: Doppio Espresso is vanaf nu geopend! De espressobar heeft onlangs de prijs voor ‘Best Coffee Chain Benelux’ in ontvangst genomen tijdens  het European Coffee Symposium in Parijs. Stadshart Zoetermeer is trots de award winnaar te mogen verwelkomen.

Een welkome onderbreking

20131224-8198Doppio Espresso is gevestigd aan het Promenadeplein, midden in het Stadshart, en biedt daarmee een welkome onderbreking tijdens een dagje shoppen. De stijlvolle espressobar heeft met ruim 100 m2 binnen voldoende zitgelegenheid en beschikt daarnaast over een mooi gelegen terras. Het strakke interieur wordt gekenmerkt door donker houtwerk in combinatie met hoogglans witte elementen. Aan de lange leestafel binnen kunnen mensen genieten van een kop koffie terwijl zij de krant of een tijdschrift lezen. In de hoek bij het raam wordt het woonkamergevoel gecreëerd met lounge zitjes die perfect zijn om bij te kletsen.

Shoppingcentermanager Monique van Geemert; “wij zijn continue op zoek naar nieuwe formules om onze bezoekers te kunnen verrassen. Wij zijn dan ook trots dat we de beste koffieketen van de Benelux in ons winkelcentrum mogen verwelkomen.”

Italiaanse touch

Bij Doppio Espresso staat passie voor koffie centraal en de espresso bar biedt dan ook een uitgebreid

assortiment aan koffie. Kenmerkend voor Doppio Espresso is de Italiaanse touch! Doppio Espresso heeft sterke banden met het land; de huismelange wordt er ambachtelijk gebrand en ook de theemelanges worden in Italië gecreëerd.

Naast een uitgebreid assortiment aan koffie en thee, kunnen bezoekers bij Doppio Espresso ook terecht voor een variatie aan broodjes en deeg- en zoetwaren. Voor wie onder het genot van een goede koffie zijn e-mail wil checken of een plek zoekt voor een zakelijke lunch, beschikt Doppio Espresso over gratis WiFi en een grote hoeveelheid stopcontacten.

Franchisenemer Mark Merckens; “Zoetermeer heeft een levendig centrum met een sterk winkelaanbod. De gekozen locatie biedt uitstekende mogelijkheden om de inwoners en bezoekers van het Stadshart blij te maken met prachtige koffies en goede service.”

Stadshart Zoetermeer is te volgen op www.stadshart.nl  en via www.facebook.com/StadshartZmeer 

-advertenties-

-goede doel-