Kerst woonhartOp tweede kersdag, donderdag 26 december stellen als vanouds diverse in het Zoetermeerse Woonhart gevestigde ondernemers hun deuren weer open voor het winkelend publiek. De winkels zijn open van 12.00 tot 17.00 uur.

Het centrum is feestelijk gedecoreerd en verlicht en dankzij diverse extraatjes wordt het woonwinkelen die kerstmiddag heel speciaal.

Voor het muzikale gedeelte zorgen Kerstman en Kerst Woman. Zij spelen en zingen kerstliedjes van over de hele wereld. De kerstbel kan geluid worden, en Kerstwoman nodigt de voorbijgangers uit om een dansje mee te doen. Voor de allerkleinsten maakt zij mooie ballonfiguren.

En voor de inwendige mens wordt eveneens gezorgd. Vanuit een sfeervol kerstkraampje wordt  een lekkere traktatie uitgedeeld.

De volgende winkels zijn tweede Kerstdag, donderdag 26 december, geopend:

Auping Plaza - Leen Bakker - Beter Bed - Caminada Meubelen - Carpet Right - Chateau d’Ax - Dessa - Haco Zoetermeer - Jysk - KeukenConcurrent - Kwantum - Meubelkeus Wonen & Slapen - Gert van Reeuwijk Keukens - Roobol - Swiss Sense.

Bij de horecagelegenheid ‘De Eetkamer’  is iedereen die trek heeft in een hapje of drankje van harte welkom!

Bovendien is het Woonhart ideaal bereikbaar en is het parkeren in de garage en op het parkeerdak de eerste twee uur gratis.

-advertenties-

-goede doel-