2013 0101008Iedereen die het nieuwe jaar goed wil beginnen, kan op 1 januari meedoen met de traditionele Nieuwjaarsduik bij het Noord Aa. Wethouder Edo Haan geeft om 13.00 uur het startsein. Toeschouwers zijn natuurlijk van harte welkom. De gemeente Zoetermeer organiseert de Nieuwjaarsduik in samenwerking met het Rode Kruis, ZFM en de Zoetermeerse Reddingsbrigade.

Aanmelden

Opgeven voor de Nieuwjaarsduik kan door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. . Deelnemers ontvangen op 1 januari een mooie, warme wintermuts en een medaille. Iedereen kan zich na afloop opwarmen met heerlijke erwtensoep of chocolademelk.

Bijzondere prijzen

Dit jaar is er een sportieve prijs voor de Zoetermeerse sportvereniging die met het grootste aantal leden deelneemt aan de duik, beschikbaar gesteld door Attractiecentrum Zoetermeer. Verenigingen kunnen zich aanmelden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ook ligt er voor de meest ludiek geklede duik(st)er een leuke prijs klaar.

-advertenties-

-goede doel-