Deborah J. Carter small versionHet nieuwe Jazz jaar begint wat Fascinating Jazz betreft al op zondagmiddag 5 januari a.s., want dan treedt de Amerikaanse vocaliste Deborah J. Carter op. Deborah zal worden begeleid door het Fascinating Jazz Quartet, bestaande uit pianist Pieter van Santen, gitarist Vincent Koning, contrabassist Frans Bouwmeester en drummer Bob Dekker. Dit geweldige viertal, door de organisatie bijeengebracht, begeleidde tijdens Zoetermeer Jazz saxofonist Scott Hamilton! Zij oogstten daarbij veel lof van het publiek, waarop de organisatie zich inzette om het Jazz Quartet zo snel mogelijk opnieuw op het podium te krijgen.

Toegangsprijs voor dit concert is € 10,00 p.p. U kunt gratis reserveren via een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of per telefoon op 079 3316177 tot en met de zaterdag voor aanvang, niet later dan 16:00 uur.

Inmiddels is bekend geworden dat de Gemeente Zoetermeer voor 2014 wederom een subsidie zal verstrekken voor het festival Zoetermeer Jazz, dat in september van start zal gaan. De Jazznight in de Sniep zal worden gehouden op zaterdag 27 september 2014. Inmiddels wordt er al druk gewerkt aan een geweldige programmering!

FJ Kwartet

De programmering voor het komende half jaar:

2 februari - Bernard Berkhout Swing Orchestra

2 maart - Tribute to Dim Kesber met Denise Jannah

6 april - Harry Emmery Kwartet featuring pianist Harry Happel en vocaliste Eline Gemerts!!

4 mei - Philip Paar (voc.) en Kwartet (crooner Philip Paar trad o.a. op tijdens de Jazznight bij het concert van Scott Hamilton)  

1 juni - The Windmill Bigband (de big band van o.a. Laura Fygi) met vocaliste Xandra Willis.

-advertenties-

-goede doel-