lok-snowworldTijdens haar vergadering op maandag 16 december heeft de gemeenteraad van Zoetermeer ingestemd met de plannen van SnowWorld voor verlenging van haar derde skipiste. De gemeenteraad heeft het College van B&W toestemming gegeven om samen met SnowWorld de plannen verder uit te werken.

De huidige derde skipiste zal met zo’n 100 meter worden verlengd tot 300 meter. Bovenaan de piste zal een panoramaplatform komen, dat niet alleen vanaf de piste, maar ook vanuit het Buytenpark bereikbaar zal zijn en dat een uitzicht zal bieden over het Groene Hart.

Koos Hendriks (CEO van SnowWorld): “We zijn blij dat we nu de vergunning kunnen aanvragen. We hebben veel tijd en energie in dit traject geïnvesteerd en dat lijkt zich nu uit te betalen. Als het allemaal goed gaat, openen we in september 2015 onze verlengde baan.”

De geplande investering in de verlenging van de derde piste past binnen de groeiplannen van SnowWorld. Op 12 december jl. heeft SnowWorld beursnotering verkregen aan NYSE Euronext Amsterdam. De beursgang biedt SnowWorld toegang tot de kapitaalmarkt en biedt beleggers de mogelijkheid om van de beoogde groei en waardecreatie mee te profiteren.

-advertenties-

-goede doel-