IMG 9062

IMG 9131Voor de 5e keer heeft Rotaryclub Zoetermeer-Zegwaart een geslaagde kerstpakketten-actie georganiseerd. Dit in samenwerking met  Stichting Mensen in de Minima en  C1000 Seghwaert, C1000 Rokkeveen en Jumbo Meerzicht. Het winkelend publiek heeft opnieuw gul inkopen gedaan, waardoor zo’n 300 pakketten terecht zijn gekomen bij  personen en gezinnen die dit echt kunnen gebruiken.

Samen met hun partners en (klein)kinderen hebben leden van Rotary Zegwaart op 14 december het winkelend publiek enthousiast gemaakt om een extra boodschap te doen voor de kerstpakketten. Na de kassa werden de artikelen in ontvangst genomen op de kerstdozentafel. Vanuit de 3 filialen C1000 Seghwaert, C1000 Rokkeveen en Jumbo Meerzicht reden auto’s af en aan naar de vestiging van het MIM in Meerzicht. Daar hebben vrijwilligers tot laat in de avond alle boodschappen evenwichtig verdeeld. Met als geweldig resultaat zo’n 300 kerstpakketen.

Met  deze kerstpakkettenactie en het Sociaal Fonds MiRo geeft Rotary Zegwaart al vele jaren steun aan het MIM  bij hun hulp aan mensen met een minimale beurs.

Meer informatie over activiteiten van deze Rotaryclub leest u op www.rotary.nl/zoetermeerzegwaart

-advertenties-

-goede doel-