Kind-in-kribbeInmiddels is het een traditie geworden dat vier Zoetermeerse kerken de handen ineen slaan en weer een groot gezinskerstfeest in het Castellum organiseren. Het Castellum vindt u aan het Rakkersveld 255 in Palenstein.

Bij het  kerstfeest ‘Mis kerst niet’ op dinsdag 24 december wordt u door een samengesteld koor, dat bij de voordeur staat te zingen, wordt verwelkomd. Tijdens de kerstviering is er veel muziek, zang en een kerstverhaal met een Caribisch accent. Voor alle leeftijdsgroepen zal er een moment van aandacht zijn. Natuurlijk worden met elkaar de bekende kerstliederen gezongen. Voorts zal bij het kerstfeest een doventolk aanwezig zijn.

Na afloop is er gelegenheid om met elkaar chocolademelk, koffie en thee te drinken. De vrijwilligers van stichting Piëzo zorgen voor lekkere hapjes.

Vier het geboortefeest van Jezus mee met het Leger des Heils en andere kerken op dinsdag 24 december om 19.00 uur. De zaal is open vanaf 18.30 uur en de toegang is gratis. Voor informatie kunt u bellen met 079 – 5939190 of 06-51144864

Het kerstfeest wordt georganiseerd in samenwerking met het Castellum en enkele maatschappelijke organisaties, zoals stichting Piëzo.

-advertenties-

-goede doel-