DSC 4429-X3

Fotograaf: Gerard van Warmerdam

Op de Grote Clubavond ontvangen de clubs die hebben deelgenomen aan de Grote Club Actie een symbolische cheque met de opbrengst van de actie. In Zoetermeer werden de deelnemende clubs uitgenodigd op de Grote Clubavond bij Opel-dealer Van der Burg op dinsdagavond 10 december.

De aanwezige clubs kregen uit handen van Peter van der Burg uit Zoetermeer hun cheques met de opbrengst van de Grote Clubactie 2013 overhandigd. De totale opbrengst van alle deelnemende clubs in deze regio bedraagt € 40.747,20. Alle verenigingen waren uiteraard zeer verheugd met de opgehaalde bedragen, die door middel van de verkoop van Grote Clubactie-loten tot stand is gekomen. De opbrengst is zeer welkom in de clubkas van de verenigingen; de extra inkomsten worden veelal gebruikt voor de vervanging van materialen, tenues of bijvoorbeeld het onderhoud van het clubhuis.

Peter van der Burg: “We zijn trots op alle bedragen die door leden van de clubs opgehaald zijn met de Grote Clubactie. Ook in deze economisch moeilijke tijden hebben mensen geld over voor het verenigingsleven. En dat is voor de verenigingen van groot belang. Met de opbrengsten kunnen de verenigingen blijven doen waar ze goed in zijn, namelijk sport en recreatie bieden in onze regio, voor jong en oud. Vanuit Opel stimuleren we dit graag en kan de Grote Clubactie nog grootser uitpakken. En het verenigingsleven hier in de regio krijgt daarmee de steun die het verdient.”

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-