sh-dobbevanaf-dorpBurgemeester Aptroot en wethouder Patrick van Domburg (Veiligheid) bezoeken woensdag 18 december de vier wijken van het Stadscentrum. De bedoeling is de veiligheid in Driemanspolder, Dorp, Palenstein en het Stadscentrum scherp te krijgen en waar dat kan de nodige maatregelen te nemen. Om 19.00 uur start een rondgang. En om 20.00 uur gaan de burgemeester en wethouder in gesprek met de wijkbewoners in 2B Home Party- en Business Centre aan de Dr. J. W. Paltelaan 103. Ook Carla Aarnoudse, bureauchef van de politie, is aanwezig. Alle bewoners van het Stadscentrum zijn hierbij van harte welkom.

Wijkbewoners kunnen, afhankelijk van het aantal aanmeldingen, mee met de rondgang om de bestuurders te wijzen op bepaalde onveilige of juist veilige plekken in hun wijk. Mede op basis van deze plekken wordt de route bepaald. De wijkmanager en politie lopen ook mee. Aanmelden voor de rondgang kan bij de wijkpost via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of (079) 3469001.

In gesprek

Tijdens het gesprek met burgemeester en wethouder zijn alle wijkbewoners welkom mee te praten over de veiligheid van hun wijk. In de tweede helft van 2014 bezoekt de burgemeester de wijk opnieuw om samen met hen te bekijken of het gesprek het gewenste resultaat heeft gehad.

Alle wijken

Burgemeester en wethouder bezoeken alle wijken van Zoetermeer om met bewoners te praten over de veiligheid van hun wijk. Op 15 januari vindt het laatste wijkbezoek plaats in Oosterheem.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-