20131212-7173

Burgemeester Aptroot heeft vandaag met drie cadeautjes ook persoonlijk de actie 'Donate a gift' ondersteund. De burgemeester kwam de giften persoonlijk langsbrengen in de Hoofdbibliotheek in het Stadshart Zoetermeer. Aptroot: "Het zijn cadeaus voor kinderen, mijn hart ligt ook echt bij de kinderen die in deze moeilijke situaties zitten. Zij kunnen er niets aan doen en het is moeilijk te begrijpen als je klasgenootjes wel allemaal leuke dingen voor de kerst krijgen maar het er voor jou niet in zit."

20131212-7169De burgemeester doet graag mee aan Donate a gift: "Het is een leuke concrete actie, waarvan je weet dat elk cadeau goed terecht komt. En elk bedrag is welkom!

De actie Donate a gift staat nog tot vrijdagmiddag 13 december in de bibliotheek. De cadeautjes stromen binnen, niet alleen voor de kinderen, maar ook voor volwassenen en ouderen. Donderdagmiddag werd rond het middaguur het 1000e cadeau gedoneerd, maar de medewerkers blijven zich onverminderd hard inzetten voor de actie en hopen zo veel mogelijk mensen blij te maken met een leuk kerstcadeau!

 

Donate a Gift is een actie van Zoetermeer FM (ZFM) in samenwerking met o.a. Omroep West, de bibliotheek en Zoetermeer Cares

 

Kijk naar onze video van de actie in de Bibliotheek, video door Maartje Stam

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-