Persbericht Kaarsjesavond en KerstconcertAvonden vol muziek, lichtjes, kaarsjes, kerstversiering en warme chocolademelk zorgen voor de ultieme kerstsfeer. Geniet samen met het CKC van de gezelligste tijd van het jaar.

 Dit jaar kun je weer genieten van Kaarsjesavond en het Kerstconcert. Op 17 december is iedereen van harte welkom op kaarsjesavond, waarop onder andere de Dorpsstraat gezellig is verlicht. Deze avond zullen heel veel CKC leerlingen van zich laten horen. Overal in en rond het gebouw kun je (kerst)muziek horen.

Daarnaast kun je op vrijdag 20 december komen kijken en luisteren naar het jaarlijkse CKC Kerstconcert. De prachtige historische Oude kerk aan de Dorpsstraat leent zich opnieuw als het perfecte kerstconcert decor. Onder andere een dwarsfluitorkest, zanggroepen, violisten, pianisten en saxofonisten zetten hun beste beentje voor en laten u muziek horen uit allerlei tijden en stijlen.

Kaarsjesavond vindt plaats op dinsdag 17 december van 19.00 uur tot ongeveer 20.30 uur en is gratis toegankelijk. Kom wel op tijd, anders kun je je auto lastig kwijt! Het Kerstconcert vindt plaats op vrijdag 20 december, aanvang 19.30 uur in de Oude kerk aan de Dorpsstraat. Kaartjes kosten €6.50 en zijn verkrijgbaar bij de receptie van het CKC of op de avond zelf bij de Oude kerk. Wees er snel bij want vol=vol!

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-