DSC09754

Naar aanleiding van het succes van vorig jaar, organiseert winkeliersvereniging Dorpsstraat Zoetermeer / Stichting SOOZ, op vrijdagavond 13 en zaterdag 14 december wederom het sfeervolle “Dickens Festijn“ in de Dorpsstraat.

DSC09671Een bonte verzameling figuren uit de verschillende klassen; arm, middenstand en rijk zullen op diverse locaties liedjes en korte toneelstukjes opvoeren in de stijl van Charles Dickens. De ruim 75 acteurs / artiesten zijn lid van Greg & Baud, Warm Water Jeugdtheater of Circusschool Nevermind en zijn allen gehuld in passende kostuums.

Laat u verrassen door bedelaars in jute zakken, weelderige protserigheid  in de kleding van de rijken, en het harde leven van de arbeider of dagloner. Luister naar hartverscheurende liederen, sta versteld van bloedstollende fakkelacts, en aanschouw ontroerende toneelstukjes in het grootste openluchttheater van Zoetermeer…. De historische Dorpsstraat die met kerstkransen op elke lantaarn en de prachtige feestverlichting in bomen en overspanningen een schitterende achtergrond vormt van dit evenement.

-advertenties-

-goede doel-