Traditiegetrouw luidt de gemeente het nieuwe jaar in met een wervelende Nieuwjaarsvoorstelling. Op maandag 6 januari 2014 bent u van harte welkom in het Stadstheater. Aansluitend start de nieuwjaarsreceptie van het gemeentebestuur.

nieuwjaarsvoorstelling

Foto: FotoFlex Nederland

Het wordt opnieuw een feestelijke avond. De voorstelling begint met de  nieuwjaarstoespraak van burgemeester Aptroot. Daarna kunt u genieten van een spetterende en afwisselende voorstelling met diverse optredens van vele Zoetermeerse talenten die belangeloos aan deze avond meewerken. Gratis entreekaarten

Voor het bijwonen van de Nieuwjaarsvoorstelling heeft u een entreekaart nodig. De uitgifte van de kaarten is verdeeld over drie dagen, om zoveel mogelijk inwoners in staat te stellen een kaart te bemachtigen. Per dag wordt een vast aantal entreekaarten uitgegeven. Net als voorgaande jaren geeft de gemeente ook per dag een vast aantal zwerfkaarten uit.

Bij een zwerfkaart hebt u geen gegarandeerde plaats maar wordt bij aanvang van de voorstelling bekeken of er nog plaats voor u is. Een kaart bemachtigd, toch verhinderd? Dan verzoeken wij u om uw kaart in te leveren bij de receptie in de publiekshal van het Stadhuis. Andere inwoners kunnen dan van uw kaart gebruikmaken.

Nieuwjaarsreceptie

Na afloop van de Nieuwjaarsvoorstelling om ongeveer 21.30 uur kunt u van de gelegenheid gebruik maken om met het gemeentebestuur in het theatercafé een toost op het nieuwe jaar uit te brengen. De Nieuwjaarsreceptie duurt tot uiterlijk 23.00 uur. Voor het bijwonen van deze receptie hebt u geen entreekaart nodig.

De gratis entreekaarten zijn verkrijgbaar in de publiekshal van het Stadhuis op:

Woensdagmiddag 11 december van 14.00 tot 16.00 uur.

Donderdagochtend 12 december van 10.00 tot 12.00 uur.

Vrijdagavond 13 december van 18.00 tot 19.30 uur.

Vlak voor de uitgifte van de entreekaarten worden er volgnummers uitgereikt. Per persoon mag u maximaal twee kaarten afhalen. Er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar. Op =Op!

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-