Het ultieme Kerstgevoel beleeft u met ballet klassieker De Notenkraker op donderdag 12 december, vanuit Covent Garden. Deze kerstfavoriet voor het hele gezin is live te zien in bioscoop Utopolis Zoetermeer.

NutcrackerDe Notenkraker speelt zich af over twee aktes en al vanaf de eerste noten van Tsjaikovski’s ouverture dringt een gevoel van verwondering en magie het theater binnen. Een groeiende kerstboom, een krachtige strijd tussen de soldaatjes en het muizenleger en de bekende dans van de suikerboon-fee, met in de hoofdrollen Royal Ballet danseres Laura Morero en Frederico Bonelli als Prins

Slechts één avond exclusief in de bioscoop. Beleef het live via de professionele satellietinstallatie op het grote doek. Kaarten voor de balletvoorstelling kosten slechts € 20,00 inclusief twee drankjes per persoon.

De volgende Royal Opera House Live cinema voorstelling vindt plaats op woensdag 18 december; een nieuwe operaproductie van Parsifal, Wagner’s monumentale, diepgaande meditatie over schuld, dood en mogelijke verlossing.

Voor het volledige programma aan live ballet- en operavoorstellingen in de bioscoop kijkt u op www.utopolis.nl

Reserveren kan op 079-33 00 366.  E-tickets zijn te koop op de website.

-advertenties-

-goede doel-