20131203-6762

Project coördinator Rick Baak en timmerman Gerben Sloof van SKN Bouw

Het Zoetermeerse bouw- en aannemersbedrijf SKN Bouw heeft in het kader van Verantwoord Maatschappelijk ondernemen al veel goeds gedaan. Dit keer hielpen zij de vrijwilligers van de nieuwswebsite Zoetermeer actief aan een camera.

20131203-6769Tijdens het beurscafé, dat door het Vip wordt georganiseerd, konden vrijwilligersorganisaties in een elevatorpitch hun vraag stellen. Dit deden zij aan een zaal voor ondernemers die graag Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en zo veel betekenen voor de lokale stichtingen en verenigingen. Het Ondernemershuis Ter Zake stelde hiervoor de ruimtes beschikbaar.

Directeur Richard Jongeneelen van SKN bouw hoorde de vraag van Zoetermeer actief om een camera en wist dat hij kon helpen. “Onze mensen hebben altijd een camera bij zich om constructiefouten of achterstallig onderhoud vast te leggen. Wij hebben natuurlijk altijd een reserve camera op kantoor liggen voor noodgevallen,” legt Richard uit.

Regelmatig heeft Zoetermeer actief MaS (Maatschappelijke stage) en andere stagiaires, maar geen camera’s over om de kunst van de persfotografie over te dragen. De SKN heeft een Nikon camera beschikbaar gesteld. Deze is door Project coördinator Rick Baak en timmerman Gerben Sloof overhandigd aan Mark Neijssel van Zoetermeer actief.

Keurmerk:
SKN bouw heeft als eerste bedrijf het keurmerk voor Sociaal Economische Betrokken Ondernemen (SEBO) ontvangen. Zij ontvingen het SEBO-keurmerk voor hun personeelsbeleid en de wijze waarop zij maatschappelijke initiatieven in de Zoetermeerse samenleving ondersteunen en zelf initiëren.

Bekijk hier de pitch van Mark Neijssel:

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-