BuurtBestuurtIn de wijken Rokkeveen en Buytenwegh zet de gemeente de methode Buurt Bestuurt in om samen met bewoners en professionals problemen in hun buurt aan te pakken. Als buurtcomité komen zij geregeld bijeen en bepalen samen welke problemen als eerste worden aangepakt. Op vrijdag 6 december is een tweede bijeenkomst voor buurtbewoners van Rokkeveen-West en op woensdag 11 december kunnen bewoners van de Anna Blamanhove in Buytenwegh meedoen aan Buurt Bestuurt.

Het buurtcomité bestaat uit buurtbewoners, politie en de gemeente. Ook andere partners in de wijk, zoals het welzijnswerk en de woningcorporaties zijn welkom om zich aan te sluiten. Het buurtcomité komt ongeveer één keer per zes weken bij elkaar. De deelnemers bepalen samen welke problemen in de wijk als eerste moeten worden aangepakt. De professionals geven aan hoe zij de problemen denken aan te pakken. Ook komt aan de orde wat bewoners zelf kunnen doen aan een veilige en prettige woonomgeving.

Buurt bestuurt in Buytenwegh

Voor de bewoners van de Anna Blamanhove is er op woensdag 11 december om 19.30 uur een tweede bijeenkomst op basisschool Het Schrijverke aan de Busken Huethove 6. Aanmelden kan via de wijkpost, e-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. , telefoon (079) 346 9009.

-advertenties-

-goede doel-

-Actie(F)tas-