IMG 8295

In het TERRATORIUM, Dorpsstraat 12 zijn de hele maand december schilderijen van beeldend kunstenaar Alyke Poelstra te zien. In de reeks ‘TERRA EXPOSEERT’ kiest Terra Art Projects maandelijks een Zoetermeerse kunstenaar uit voor een tentoonstelling.

“Het zijn abstract-realistische schilderijen”, zegt Alyke  Poelstra (1966) over haar werk. De getoonde schilderijen hebben door de felle kleuren een vrolijke uitstraling. De tentoonstelling bevat zowel groot als klein werk en is te huur of te koop. Ook zijn de sieraden van Alyke tijdens de expositieperiode te koop in de TERRA ART SHOP.

Alyke Poelstra heeft haar opleiding gevolgd aan de kunstacademie Rotterdam (tegenwoordig de Willem de Kooning academie) in de specialisatie schilderen.

Zij houdt van experimenteren met verschillende technieken, kleuren en materialen. Kleur vormt een heel belangrijk aspect van haar kunst, mede ontstaan door de landen en culturen die zij heeft ontdekt. Haar jeugd bracht zij door in Saoudi Arabië, zij reisde door Azië en Australië. Dit heeft nog steeds grote invloed op haar werk.

Schilderijen van Alyke Poelstra tot 27 december 2013 (kerstdagen gesloten).

TERRATORIUM, Dorpsstraat 12 te Zoetermeer op wo, do, vrij en za van 11.00 17.00 uur.

-advertenties-

-goede doel-