IMG 3002

Vlnr:Maja, Rik, Ioana, Rowena, Manon, Amber, Danique en Nikki

Negen jonge schildertalenten kregen de eer om een besloten expositie te houden in het Duo (Dienst Uitvoering Onderwijs). De kunstcommissie van Duo nodigde de kinderen van Maja’s Kinderatelier uit om een expositie te houden. Dat alles in een schitterende open en lichte ruimte van het ministerie.

IMG 2922Het begon allemaal na de expositie van ‘Zoetermeerse gebouwen’ in de hal van het Stadhuis in juni van dit jaar. Daar zagen leden van Duo kunstcommissie de werken van de jonge schilders. Het enthousiasme van de kinderen is af te lezen van de doeken. De kunstcommissie nam contact op met Maja van het gelijknamige atelier.  Na de ballotage door de kunstcommissie mochten alle leerlingen met twee  kunstwerken tot eind januari 2014 exposeren.

De jonge kunstenaars werden hartelijk ontvangen met limonade en gebak. De heer Bruyn van Rozenburg van Duo sprak de genodigden toe en had een persoonlijk woord voor de exposanten. De super trotse leerlingen van Maja’s kinderatelier mochten daarna zelf hun schilderijen onthullen tijdens de opening.

Maja legt uit: “Ik werk in kleine groepjes en vind goede sfeer en veel persoonlijke aandacht van het grootste belang. Het enthousiasme van de kinderen werkt aanstekelijk en ik verheug me zelf ook altijd heel erg op de lessen!”

Informatie en/of aanmelden voor de cursussen op woensdag 15 januari en zaterdag 18 januari:

Telefonisch 079-3416949 of per E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Zie ook:  www.ateliermaja.nl

-advertenties-

-goede doel-