220px-Kazimir Malevich - Self-PortraitHet CKC geeft naast dans, theater en muzieklessen onder andere ook kunstgeschiedenis cursussen en lezingen. Op 13 december wordt er weer een eenmalige kunstgeschiedenis lezing gegeven op het CKC. Ter ere van de grootste overzichtstentoonstelling ooit in een Nederlands museum wordt er ditmaal een lezing gegeven over het werk van Kasimir Malevich (1878-1935).

Vanaf 19 oktober is de grootste overzichtstentoonsteling ooit in een Nederlands museum te zien in het Stedelijk Museum. Deze tentoonstelling gaat over de vernieuwende kunstenaar Kasimir Malevich. In voorbereiding daarop kunt u de lezing over Malevich komen volgen, zodat u goed voorbereid de tentoonstelling op eigen gelegenheid kunt gaan bezoeken. In de lezing word je meegenomen door de verschillende stijlen en stromingen van Malevich en kijk je samen naar verschillende werken.

Naast de lezing over Kasimir Malevich kun je bij het CKC ook terecht voor verschillende andere kunstgeschiedenis cursussen en lezingen. Zo kun je onder andere cursussen volgen over abstracte kunst in de 20e en 21e eeuw, over mythologie in de beeldende kunst en moderne architecten.

De lezing over Kasimir Malevich wordt gegeven op 13 december van 19:30 tot 21:30 uur bij het CKC aan de Leidsewallen. Voor meer informatie over deze lezing, andere kunstgeschiedenis cursussen en lezingen en aanmelden kunt u kijken op www.ckc-zoetermeer.nl. Meld je snel aan want er is maar een beperkt aantal plekken!

-advertenties-

-goede doel-