finale-taverzo

Coach Martin Brinkhoff met speler Nathan van der Lee

 

De tafeltennissers van Enjoy&Deploy Taverzo hebben voor de 7e opeenvolgende keer de finale bereikt in de eredivisie. Om zover te komen mochten de mannen van Enjoy&Deploy in de play-offs aantreden tegen Wijzenbeek Westa, de tegenstander van alle voorgaande 6 finales.

De Limburgers, die in mei 2012 nog het landskampioenschap binnen haalde ten koste van de Zoetermeerders, zagen hun kansen na de eerste ontmoeting in Limburg echter meer dan somber in. Ondanks enkele spannende wedstrijden, werden alle partijen gewonnen door de spelers van Taverzo.

In de return, zondag 16 december werd kopman Borna Kovac aan de kant gehouden en mocht Lv Leyi deze positie overnemen, Boris de Vries en Nathan van der Lee maakten het drietal voor de halve finale compleet. In de eerste partij van de middag was de winst in 5 games van Lv Leyi  op Martijn de Vries goed voor de finaleplek en kon de wedstrijd ontspannen worden uitgespeeld.

In de finale, die in het Tafeltenniscentrum van Hilversum zal worden gespeeld, treft Enjoy&Deploy Taverzo een ploeg uit de regio, namelijk TTV Scyedam. De enige ploeg die dit seizoen een overwinning boekte tegen de Zoetermeerders in de Eredivisie. De ploeg van coach Martin Brinkhoff is dus gewaarschuwd. Teammanager Ruud van Graafeiland: “Scyedam is een mooie mengeling van jong talent en routine, zelfs zonder Britt Eerland hebben ze ons weten te verslaan. Het zal ons motiveren scherp te beginnen en we zijn gebrand op een revanche. Het belooft in ieder geval een mooie strijd te worden”.

Kijk hier naar de video trailer van de wedstrijd:

 

-advertenties-

-goede doel-