IMG 4986

IMG 4946SoccerSquash is een nieuw begrip in de wereld van (voet)balsporten! Deze snelgroeiende sport is ideaal voor iedereen die houdt van een combinatie van balcontrole, balaanname en baltechniek. Daarbij is het ook een tactische en mentale sport en werk je ook nog eens spelenderwijs aan een goede conditie. 

Vanaf 13 december zijn de squashbanen bij Dekker Zoetermeer te reserveren voor deze nieuwe sensatie. Soccer Squash is niet alleen bedoeld voor voetballers, maar voor iedereen die het belangrijk vindt om te bewegen en om zijn of haar conditie op peil te houden.

Tot 01 februari is er een speciale 'Winterstop Actie'. Uiteraard niet alleen voor voetbalverenigingen maar voor iedereen die deze nieuwe sport wil uitproberen.

Van maandag tot en met vrijdag van 08.00 uur tot 18.45 uur en op zaterdag en zondag de gehele dag, kan er voor €8,- per baan/ per 45 minuten gespeeld worden. 

De spelregels zijn af te halen bij de receptie aan de sportzijde van het complex. Ga voor meer informatie naar: www.dekkerzoetermeer.nl

-advertenties-

-goede doel-