BaseballdameshonkbalAls vijfde vereniging in Nederland heeft het bestuur van Honk- en softbalvereniging Birds besloten de club vanaf 2013 ook open te stellen voor dameshonkbal. Een unieke kans voor dames en meiden die van honkbal houden om een nieuw team op te bouwen.

Het bestuur van Birds gaat samenwerken met de Haagse vereniging Storks om samen een combi- damesteam op te stellen. De dames trainen dan afwisselend bij Birds en Storks en komen in wedstrijden uit met het al bestaande dameshonkbalteam “Lady Sluggers”, zeg maar Storks 5.

Dameshonkbal is nog niet zo groot en de 4 al bestaande damesteams in Nederland spelen mee in de herencompetitie. Doel is dan ook om dit zo snel mogelijk groot te krijgen, zodat de dames hun eigen competitie gaan krijgen.

Dames en meiden met interesse in honkbal kunnen contact opnemen met de Birds. Inschrijven is vanaf 15 jaar. Softbalsters kunnen dubbellid worden en zowel soft- als honkballen. Info of inschrijven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-advertenties-

-goede doel-