Sevenstars-Highschoolzaalvoetbalcompetitie

Op 30 oktober vond de kick-off voor de nieuwe zaalvoetbalcompetitie voor de jeugd plaats, de Sevenstars Highschool zaalvoetbalcompetitie. Jongeren (tussen de 12-20jaar), vertegenwoordigen hun wijk of school als team. Alle teams zijn aangesloten bij zaalvoetbal vereniging Sevenstars waardoor alle deelnemers automatisch lid zijn van de vereniging. De jeugdcompetitie zaalvoetbal is een samenwerkingsverband tussen de Combinatiefunctionaris Sport van de gemeente Zoetermeer, KNVB, Sevenstars, Stichting Mooi en de voortgezet onderwijs scholen in Zoetermeer.

De teams kregen hun eigen tenue uitgereikt en hiermee werd de nieuwe competitie geopend waar alle teams zich konden laten zien. Voortgezet onderwijsscholen die deelnemen zijn het ONC Clauslaan en het Picasso Lyceum. De wijkteams komen uit Palenstein, Oosterheem, Rokkeveen en Buytenwegh.

Vanaf 6 november vindt de competitie wekelijks plaats. Elke week in Sporthal de Veur op dinsdagmiddag van 16 – 18 uur. De wedstrijden staan onder leiding van KNVB scheidsrechters.

Volg deze link om een video te zien van de competitie: sevenstars-zoetermeer.nl/sevenstars-highschoolzaalvoetbalcompetitie-lekker-bewegen-in-je-buurt/

 

 

-advertenties-

-goede doel-