Op maandag 31 december, de laatste dag van 2012, duikt ZFM in de moderne muziek geschiedenis. Alle super hits die de afgelopen vijftig jaar het geluid op de radio bepaalde zijn voor het eerst verzameld in de ‘Groeistad Top 50’.
 
DE ALLERGROOTSTE HITS

De muziekparade start in 1962 met de hit van dat jaar “let’s twist again” van Chubby Checker en loopt parallel aan de groei van Zoetermeer tot een complete stad, door tot de hit van 2012 “Balada” van Gustavo Lima. Tijdens de vier uur durende uitzending komen verder tophits van o.a. The Beatles, Golden Earring, Queen, Dire Straits, Police, Michael Jackson, Prince, Robbie Williams, Whitney Houston, Marco Borsato, Amy Winehouse, Guus Meeuwis, Lady Ga Ga, Bruce Springsteen, Andre Hazes en 2 Unlimited voorbij.



NIEUWJAARSWENS BURGEMEESTER

Naast de grootste hits uit de vijftig jarige historie van groeistad Zoetermeer worden er ook unieke herinneringen aan kleine en grote gebeurtenissen opgehaald , komen er bijzondere stadsgenoten langs en zal als klap op de vuurpijl burgemeester Charlie Aptroot zijn nieuwjaarswensen overbrengen aan de luisteraars van ZFM.

 

ZFM

-advertenties-

-goede doel-