le-woonhart7Op woensdag 26 december, tweede kerstdag, stellen als vanouds diverse in het Zoetermeerse Woonhart gevestigde ondernemers hun deuren weer open voor het winkelend publiek. 

Het centrum is feestelijk gedecoreerd en verlicht en dankzij diverse extraatjes wordt het woonwinkelen die kerstmiddag heel speciaal. Voor het muzikale gedeelte zorgt de Christmas Trommel. Heel veel kerstliedjes zullen op die tweede Kerstdag te horen zijn in het Woonhart!

Voor de inwendige mens wordt eveneens gezorgd. Vanuit een sfeervol kerstkraampje wordt warme chocolademelk met een lekkere traktatie uitgedeeld. De volgende winkels zijn tweede Kerstdag, woensdag 26 december, geopend:

Leen Bakker - Beter Bed - Carpet Right - Chateau d’Ax - Dessa - Haco Zoetermeer - Keukencentrum Wim v.d.Ham - Jysk - KeukenConcurrent - Kwantum  - Meubelkeus Wonen & Slapen - Gert van Reeuwijk Keukens - Swiss Sense.

Bovendien is het Woonhart ideaal bereikbaar en is het parkeren in de garage en op het parkeerdak de eerste twee uur gratis.

DE WINKELS ZIJN OPEN VAN 11.00 TOT 17.00 UUR.

kersttrommel

-advertenties-

-goede doel-